Erotikus játékok – csak a fantáziátok szab határt! 26. rész

Minden erotikus játék közelebb hoz titeket egymáshoz, miközben szexuális repertoárotokat bővíti. Próbáljatok kis újabb és újabb szexi játékokat, hogy a közös élvezetetek határtalan legyen…

Erotikus játékok – csak a fantáziátok szab határt! 26. rész

26. Orgazmus versenyek
Amire szükségetek lesz:
A gátlásaitok felszabadítására.
Hogyan kell játszani?
Feküdjetek egymás mellé meztelenül. Mindketten kezdjetek el önkielégítést végezni. Akinek hamarabb sikerül, segíthet a másiknak is célba jutni. A győztes a legközelebbi alkalommal kérheti a díját. Lehet ez valamilyen szexuális kívánság teljesítése, de lehet valami egészen más is, amit a másiknak teljesítenie kell.
Miért?
A kölcsönös önkielégítés elmélyíti az intimitást és közelebb hoz titeket egymáshoz. Az, hogy valaki megfigyel, sebezhetővé tesz titeket. Pont ezért nem mindenki szereti, ha önkielégítés közben párja nézi őt. Sokakat ugyanakkor beindít, hogy nézi őket a partnerük. Ha kölcsönösen engeditek egymásnak, hogy a párotok nézzen titeket, miközben kényeztetitek magatokat, növekszik a kölcsönös bizalom és kötelék kettőtök közt és igazán kellemesen ellazulhattok.
Változat
Játszhatjátok úgy is ezt a játékot, hogy egyszer az egyikőtök, máskor a partneretek kényezteti magát és akár mérhetitek is, hogy kinek mennyi idő alatt sikerült eljutnia a csúcsra. Persze a verseny csak akkor jó, ha a győztes nem érzi magát feljebb valónak csak azért, mert hamarabb sikerült eljuttatnia saját magát a csúcsra. Játszhattok úgy is, hogy aki nyer, segít a másiknak eljutni a csúcsra és úgy is, hogy csak nézi partnerét, vagy szavakkal motiválja. Bármelyik variációt választjátok, biztosak lehettek a vidám és izgalmas pillanatokban.