Izgató szexhelyszínek, avagy mondjatok le kicsit az ágyról!

Egy idő után valljuk be unalmassá válik, ha mindig csak az ágyban keressük a kielégülést. Ennek elkerülése érdekében mutatunk most pár tippet!

Izgató szexhelyszínek, avagy mondjatok le kicsit az ágyról!

1. Erkély

Az erkélyes lakások előnye, hogy még egy plusz hely akad, ahol egymásnak lehet esni. Ha egy több emeletes ház magasabb szintjén laktok, akkor szexelés közben még a kilátást is élvezhetitek. Persze azért arra figyeljetek oda, hogy mindezt halkan, feltűnésmentesen csináljátok, hiszen az senkinek sem jó, ha észrevesznek benneteket. 

2. Bár vagy étterem mosdója

Ha pároddal vacsora vagy iszogatás közben egy rövid numerára vágytok, akkor érdemes felkeresnetek a mosdót, ahol zárt ajtók mögött egymásnak eshettek. Nyilván mindezt gyorsan és sikolyok nélkül tegyétek, hogy a baráti társaságnak, akivel érkeztetek, és a többi vendégnek ne tűnjön fel, hogy mit csináltok éppen. 

3. Próbafülke

A pasid utál vásárolni, viszont te szeretnéd, ha megjönne a kedve és többet shoppingolna veled? Van egy tippünk, amely segítségével megszeretheted vele a plázázást. Vigyél be egy szexi ruhát vagy fehérneműt a próbafülkébe, és dobd le magadról a ruháid, majd hívd be a pasidat, hogy segítsem felpróbálni a szexis darabokat. 

4. Kocsi

Autóban szexelni bár kicsit kényelmetlen, de nagyon kellemes és izgató. Álljatok félre egy forgalommentes helyen és elégítsétek ki egymás vágyait. Az élményt még felemelőbbé teszi, ha egy olyan helyen parkoltok le, ahol szép kilátás tárul elétek, így egyszerre élvezhetitek a gyönyörű panorámát és egymás társaságát. 

5. Lift

Számos filmben láthattuk már, ahogyan a két főhős egymásnak esik a felvonóban. Nem véletlenül, hiszen igen erotikus és izgalmas. Ha megnyomjátok a stop gombot nagy valószínűséggel senki sem „nyitja rátok” az ajtót. Azt azonban nem árt figyelmen kívül hagynotok, hogy a legtöbb liftben ma már van kamera.

6. Mozi

Ha ráértek hétköznap délután, akkor üljetek be egy jó kis filmre, hiszen ilyenkor nagy valószínűséggel alig akad ember, aki bent ül a moziban. A kihalt teremben a leghátsó sorból igazán élvezetes élményben lehet részetek, hiszen nemcsak a filmet nézhetitek végig, hanem a sötét moziban egymást is kényeztethetitek.