Mutasd, mit nassolsz és megmondjuk, ki vagy! 2. rész

Ez a személyiségteszt az édességevési szokásainkból következtet a személyiségjegyeinre. Akár hiszünk benne, akár nem, mindenképpen elgondolkodtató.

Mutasd, mit nassolsz és megmondjuk, ki vagy! 2. rész

Keksz, nápolyi
Nagyon elfoglalt ember vagy, állandó rohanásban élsz. Rengeteg teendőd és kötelezettségeid teljesítése mellett csak pillanatnyi örömöket, kikapcsolódást és szórakozást engedsz meg magadnak. Túl sokat rágódsz a határidők és a tökéletesség miatt, vagy, hogy mit gondolnak rólad mások, emiatt görcsös vagy és állandó raportra kész. Engedj kicsit a megfelelési vágyból és törődj többet önmagaddal.
Gyümölcs
Ha nasi gyanánt valamilyen gyümölcsöt választasz, akkor vagy  fogyókúrázol (gyümölcsnap?), vagy nagyon egészségtudatos életet élsz. Figyelsz önmagadra, a testedre. Felelősségteljes és előrelátó vagy. Egy döntés meghozatalánál nemcsak az érzelmi, hanem a racionális szempontokat is figyelembe veszel, hosszú távú tervezel és eredményeket akarsz elérni.
Müzli, magvak
Racionális ember vagy, aki érzelmeit kevésbé mutatja ki, elfojtja. Szereted a kézzelfogható, hasznos dolgokat, döntéseidben is nagy szerepet kapnak józan érvek és az anyagi megtérülés, biztonság kérdése. Nem szereted a nagy felhajtást, a társaságban inkább visszahúzódó vagy, elvegyülsz. Szilárd természetű, megbízható, kitartó, precíz és korrekt ember vagy, akire bármikor lehet számítani.
Chips, sós ropogtatni valók
Lendületes, magabiztos és életrevaló ember vagy. Szeretsz mindent kipróbálni, megtapasztalni. Élvezed, ha zajlanak körülötted az események, ha kell, magad kavarod fel az állóvizet. Utálod a középszerűséget és az unalmas embereket. Mindig kell, hogy legyen valami cél az életedben, ami motivál és előrevisz.
Szotyi, mogyi, tökmag
Te a kihívások embere vagy, igazi küzdőszellem. Míg másokat a nehézségek és az akadályok elkedvetlenítik, téged inkább felvillanyoznak. Néha talán untat is, ha túl simán, egyszerűen mennek a dolgok. Elfogadtad, hogy az életben a kellemes dolgok mellett problémák és feladatok is vannak, amit meg kell oldani. Bár időnként ingerlékeny és türelmetlen vagy, de mindenképpen eléred, amit akarsz.

Jégkrém, fagyi
Ha télen is jegest kívánsz, akkor nagyon heves vérmérsékletű ember vagy, akinek szüksége van arra, hogy lehűtse, lenyugtassa magát. Ingerlékeny, indulatos természeted és önfejűséged már többször bajba sodortak. Nem állsz be a sorba, inkább úszol az árral szemben.